Bekymrer jeg mig for lidt?….

Jeg har tænkt på noget…

Som så mange andre, er jeg med i diverse graviditets – og terminsgrupper på Facebook. Det er lidt hyggeligt og rart at være et sted med ligesindede, og man kan få luft for frustrationer, bekymringer mv.

Og det er især det med bekymringer der har fået mig til at tænke. Flere gange om dagen er der nogen der skriver at de har oplevet det ene eller det andet og er bekymrede og om de skal ringe til jordemoder/fødegangen eller allerede har grebet knoglen. Jeg er på ingen måde hardcore, og er jo også helt ny i det her graviditetshalløj, men jeg føler tit, at de ting jeg læser, ind imellem er et spørgsmål om at trække vejret og se det an?

Eller er det mig der bekymrer mig for lidt, eller tænker for lidt over tingene?

Jeg ved det ærlig talt ikke – hvis baby A ikke har været så ninja-aktiv som han plejer, på de næsten sædvanlige tidspunkter, så ser jeg tiden an. Som regel så kommer det op ad dagen. Han kan jo ikke være lige hyperaktiv hver dag 🙂

Men jeg kan stadig ikke få tanken ud af hovedet…. Bekymrer jeg mig for lidt?

Hvordan er det mon med andre? Har I det på samme måde?

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg var heller ikke vildt bekymret, som mange andre, det har dog også efterfølgende givet mig spørgsmålene om, om min meget afslappede holdning gennem graviditeten var noget af det der er skyld i min søns for tidlige fødsel 🙂
    Jeg ville heller ikke være den førstegangs mor som ringede hver gang jeg ikke lige kunne mærke den bette 🙂 hvor folk i min omgangskreds var stikmodsat og ringede med det samme 🙂

    1. Det er også lidt der jeg er – jeg tror at jeg har ringet til fødegangen en enkelt gang – på opfordring af min kæreste – og selv der følte jeg mig pylret. Især fordi det ikke var noget særligt, og følte mig en smule fjollet (og alligevel lidt lettet) efterfølgende 😀

Skriv et svar