Tupperware jomfru

Jeg indrømmer det med det samme:

Jeg præsterede at komme igennem mine 20’ere uden at være til et eneste Tupperware party. Jeg er dog rimelig sikker på, at det skyldes, at det måske var inde i en fase hvor det var virkelig yt, at tage til sådan noget, men jeg har altid gerne villet til det.

Især forbi både min mor, og min søster (der er 8 år ældre end mig), har lidt forskelligt fra Tupperware og har rost det til skyerne!

Så da selvsamme søster inviterede mig til et Tupperware arrangement, sprang jeg til med det samme!

Mit største forbehold var det med prisen. Jeg syntes (og synes lidt stadig), at det er nogle hamper priser… Men eftersom der er livstidsgaranti, så er det jo, på længere sigt, ikke så slemt?

Jeg havde kigget lidt i kataloget på forhånd og havde forelsket mig i en donutform. Ja, du læste rigtigt: en donutform! Den skulle være så simpel at bruge, at selv en utålmodig klaphat som mig selv, ville kunne bruge den.

Heldigvis, så blev den demonstreret på aftenen, og den var lige så fantastisk som jeg havde håbet på.

Såååå mit første køb blev en donutform – samt nogle småting til bebs (når han bliver ældre) og et serveringsfad.

I weekenden tog jeg så formen i brug for første gang – målet var donuts med chokoladeglasur.

Det var så nemt! Smid ingredienserne sammen i en skål, fordel det i formen, i ovnen ved 180 grader i små 15 minutter – og vupti! Donuts!

Der fulgte et opskriftshæfte med, med andre ting end donuts – blandt andet ‘ringwiches’ og hindbær cheesecake, så jeg ved absolut hvad jeg skal lave, nu hvor jeg er gået halvt på barsel 😀

Den færdige dej er proppet i formen og smidt i ovnen (se venligst bort fra min knap så rene ovnlåge – der skal gøres rent i morgen 😀 )
Det færdige resultat – og så smagte de skønt 😉

Skriv et svar