Pakkekalender til voksne?

 

Godaften i stuen!

Jeg beklager at der har været lidt stilhed – jeg havde lige et forsvar på min praktikopgave der skulle klares i denne uge, og der var en del forberedelse.
Og man må sige at det kunne betale sig, da jeg gik derfra med et flot 10 tal og en masse ros!
Jeg tror faktisk ikke at det er gået helt op for mig endnu, men jeg er simpelthen så glad 😀

Det giver mig et god udgangspunkt når jeg skal i gang med min bachelor og min vejleder gav mig en masse gode råd til ideer til min bachelor.
Egentlig skal den afleveres i starten af januar og forsvares godt en uge senere. Men eftersom jeg har termin midt januar, og ikke rigtig holder barsel inden grundet arbejde, så er det min plan at jeg først afleverer enten i marts eller maj næste år – så er der lidt mindre stress 🙂

Nå, men for at vende tilbage til dette indlægs overskrift: Kæresten og jeg har aftalt at lave pakkekalender til hinanden. En suuuuper god idé i teorien, men knap så god i praksis – i hvert fald når man er mig 😉

Jeg har kun fået købt 5 stk indtil videre – så jeg er dækket ind de første par dage. Men jeg er simpelthen så blank for ideer! Det skal ikke være nogle store ting, men små sjove – som eksempelvis slik, gadgets osv. Jeg regner med at købe nogle specialøl og eventuelt nogle sokker (eftesom jeg lige har smidt en stak ud med huller i) men det holder mig nok ikke helt frem til d. 24 december….

Så skulle der sidde nogen der har nogle sjove, skøre, anderledes ideer, så smid dem endelig afsted til mig – jeg har brug for al den hjælp jeg kan få 😀

Jeg håber at I har en skøn søndag (og hvor vildt er det lige, at der kun er 5 dage til vi rammer julemåneden?!)

Skriv et svar