Farvel til 2017 – Hello til 2018!

 

Så er det i overmorgen, at det er nytårsaften. Det her år er simpelthen gået så stærkt, at jeg har svært ved at følge med. Men her er en oversigt over de tre ting jeg vil huske 2017 for:

1: Jeg fandt ud af at jeg var gravid. Det er selvfølgelig det største der nogensinde er sket, så det skal absolut nævnes først! Det var ikke planlagt, men vi glæder os så afsindigt meget til, at baby A melder sin ankomst. Alt er næsten klart (med undtagelse af, at jeg har VIRKELIG svært ved at pakke den skide hospitalstaske!), så han kan bare komme når han er klar – dog helst i det nye år 😉

2: Vi flyttede! C og jeg boede ikke sammen, da de to streger viste sig, så det skulle der naturligvis laves om på 😉 Vi bor nu på 100 skønne kvadratmeter, i et roligt område og nyder det virkelig 🙂

3: Jeg sagde op på baren. Det var ikke helt så ansvarligt at tøffe rundt blandt en masse fulde folk og tage diverse konfrontationer, når der var en bette en der skal skulle passes på i maven. Det var ikke nemt at sige farvel til noget, som jeg var med til at bygge op og gøre til en succes, men det var det eneste rigtige at gøre. Og jeg må sige, at det er rart, ikke at skulle på arbejde fredag og lørdag nat 😉

 

2018 er som sagt lige rundt om hjørnet og det bliver et år uden sammenligning.

Jeg har termin lige om lidt – d. 16. januar, men baby A kan i og for sig komme hvornår det skal være. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt har vænnet mig til tanken om, at jeg skal være mor og at C skal være far. Jeg synes at der har været nok at tænke på, i forhold til at være gravid 😀
Men men men, når det er sagt, så er vi ved at være der. Jeg er selvfølgelig faldet i fælden og har nok købt flere bøger om graviditet end jeg burde, men et par af dem har faktisk været meget anvendelige, og et par enkelte har været skøn underholdning. Jeg kommer med nogle anmeldelser i det nye år.

Juleaften nævnte min svigermor, at næste år, så forstår den bette jo en del i forhold til, hvad det der jul er for noget. Der måtte jeg lige skyde ind, at jeg i første omgang lige skulle have ungen presset ud og lære ham at kende, før jeg kan tage stilling til noget som helst – mindst af alt julen 2018 😀

Jeg kan slet ikke forestille mig, hvad det er vi går i møde – jeg ved bare, at det bliver helt fantastisk og jeg glæder mig til en masse ‘første gange’ men C og lille baby A.

 

Vores nytårsaften bliver, af naturlige årsager, stille og rolig. Cs bror og svigerinde kommer og spiser og hygger og senere kommer et vennepar forbi.

Lille Teddy er ekstremt bange for alt hvad der hedder fyrværkeri (så vi har haft vores at se til, siden man har kunnet købe det), så det kommer til at meget stille og roligt, sådan at vi alle får noget ud af det 🙂

 

Jeg håber at I alle får en helt fantastisk nytårsaften, omgivet af dem I holder af.

Pas godt på jer selv og hinanden og så ses vi i 2018!

Skriv et svar