Babyshower!

Lørdag d. 6. januar fik jeg mig virkelig en kæmpe overraskelse. Min skønne søster havde arrangeret et babyshower til mig og jeg havde absolut ingen idé.

Dagen før, altså fredag, havde virkelig været den ultimative lortedag. Mit eneste par bukser (altså stadig ventetøj, men det lignede rigtige bukser), revnede og jeg kunne slet ikke, i min kæmpe hormonellaboble, kapere noget som helst.
Min søde kæreste var utroligt forstående og tog endda ned i byen for at købe et par forskellige slags med hjem – og selvfølgelig var der ikke et eneste af dem der duede. Jeg lagde mig ind i soveværelset og var ekstremt sølle – og mere klodset end jeg plejede, hvilket resulterede i, at jeg spildte en dåsesodavand og så var mit sølleniveau endnu højere end normalt.

Jeg havde aftalt med min søster, at vi skulle kigge forbi lørdag omkring klokken 14, for at hente noget hun havde bestilt til bettemanden. Det kunne jeg, naturligvis, ikke overskue i min sølle-hed. Jeg skrev derfor til min søster og prøvede at rykke det, men hun fik mig alligevel overtalt til, at vi kom. Min kæreste skulle lave hendes og min nieces telefoner, og jeg følte mig alligevel en smule egoistisk.

Jeg fandt, utroligt nok, noget tøj og vi tog med møje og besvær ned til min søster…..

Cut to: En flok dejlige damer der stod inde i stue og råbte SURPRISE! – og mig der vendte om, gik ud i gangen og tudede…. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg havde en skøn eftermiddag.

Jeg blev også begavet ud over alle grænser, og jeg er ekstremt taknemmelig for alt 🙂

Jeg har smidt et par billeder ind – og jeg beklager mit ugly-cry-face 😀

Min babyshower

Skriv et svar