5 Ting Om Mig

Som overskriften lyder, så tænkte jeg at jeg ville skrive 5 ting om mig. Jeg synes altid at det er sjovt at læse, hvad andre skriver af ting – og man kan tit få et andet indtryk af folk på den måde 🙂

1: Jeg elsker lister. Min kæreste jokede for nogle dage siden med, at jeg garanteret havde lister over de lister jeg skulle lave – hvortil jeg faktisk, lidt fåret, kunne svare, at ja det har jeg 😀

2: Jeg har et ufatteligt temperament. Og jeg er godt klar over det. Det skal ikke tolkes som at jeg er en hidsigprop der går amok konstant – mere som at jeg både er meget følsom, og har en kort lunte samtidig. Det er ikke altid den bedste kombination, men hey, jeg er kun et menneske og jeg arbejder på det 😉

3: Jeg har ikke noget kørekort. Du læste rigtigt – jeg har ikke noget kørekort. Dette er der et par grunde til. Jeg har aldrig rigtig haft et behov for det, og så er det ikke noget jeg har villet bruge penge på. Vi har ikke haft den der i vores familie med, at hvis man ikke ryger, eller noget i den dur, så får man kørekortet betalt. Og eftersom jeg ikke har set nogen grund til at få det – så har jeg valgt det fra. C og jeg har heller ingen bil i øjeblikket, men det kan være at det bliver aktuelt, når bettemanden kommer til verden 🙂

4: Jeg er sportsnørd. Da jeg var yngre var det badminton som jeg selv spillede, og vandt en del mesterskaber i samme periode. Desværre, så satte en knæskade en gevaldig stopper for dette. Men ellers så ELSKER jeg fodbold, og, i forbindelse med mit arbejde, er jeg begyndt at interessere mig en del for håndbold også. Så jeg skal da absolut følge det danske herrelandshold ved EM, der jo starter i dag (Danmark har første kamp i morgen)

5: Jeg har få venner. Jeg har aldrig været typen, der har haft et behov for en kæmpe vennekreds. Få, men gode, venner har altid været det vigtigste for mig. Jeg kan tælle på en, måske halvanden, hånd, de venner der betyder mest for mig.

 

Det var 5 ting om mig – måske kommer der 5 til i fremtiden, måske bliver det 5 ting der omhandler noget andet, hvem ved 🙂

 

Ha en fantastisk fredag og så ses vi snart igen 😉

Skriv et svar