Der ventes spændt….

 

Min terminsdato var d. 16/1… Det er i dag d. 19/1…. Jeg er officielt gået 3 dage over tid med bettemanden.

Jeg ved godt at man siger, at førstegangsfødende som regel går over tid. Jeg havde dog bare håbet, at jeg var undtagelsen til den regel, men nej desværre ikke.

Jeg ved godt, at han kommer når han kommer – men for dælen hvor er ventetiden dog svær! Især når venner og familie skriver dagligt, om der sker noget, om jeg har født osv… Det er selvfølgelig rigtig sødt, men det er godt nok også frusterende. Vi har forklaret, at vi nok skal give lyd, når der sker noget, men det er som om, at det går ind ad det ene øre og ud af det andet.

Det er det første barnebarn i Cs familie, så de er, naturligvis, ekstra nysgerrige – men det eneste der gør ved mig, er at minde mig om, at jeg stadig er gravid….

Jeg kan også mærke, at det er ved at være nok for mig, kropsmæssigt. Jeg kan ikke rigtig gå nogen steder, hvilket frustrerer mig ekstremt meget. Jeg kan på ingen måde finde en ordentlig sovestilling og skal, selvfølgelig, på WC hvert andet sekund. Derudover, så har jeg en masse stikken i underlivet, samt generelt tyngde + ømhed i hele maven. Jeg er sølle og træt af situationen og det er bare øv.

Men men men, vi glæder os sådan til at møde den lille fyr! Hvis der ikke er sket noget på onsdag, så skal jeg ringe op til fødegangen og få en tid til et tjek næste fredag. Hvis alt er som det skal være dér, så bliver jeg sat i gang næste søndag. Så uanset hvad, så kan vi se en ende på graviditeten og vi ved at vi har vores søn hos os, om i hvert fald 2 uger, hvilket er en fantastisk følelse.

Nå, det var vist nok beklagelse fra mig 😉 Nu vil jeg vende min opmærksomhed tilbage til fjernsynet og håbe, at Danmark kan slå Slovenien 😀

Ha en skøn fredag! 😀

Skriv et svar